Sesungguhnya jika Kamu mati atau terbunuh, sudah tentu kepada jualah Allah Kamu dihimpunkan. ( QS.. 3 : 158 )

Bilamana Aku sakit, Allah yang Menyembuhkan diriku. (QS. 26 : 80)

Terapi JauharSyifa merupakan Rangkuman dari Khazanah Pengobatan Para ilmuan melayu terdahulu dan dari pelbagai Kitab-kitab Rahasia Pengobatan para ulamak berdasarkan herba dan penawar yang selama puluhan tahun ini telah diuji dan disesuaikan hingga masa kini.
Inikah yang Anda inginkan ? Sembuh dari Penyakit Kronik Hepatitis B yang Anda atau keluarga Anda derita ? Kami sarankan untuk kebaikan Anda dan keluarga, Cubalah penawar dan Terapi JauharSyifa'.

"Yaa Allah, tuhan yang maha  Pengasih dan Penyayang  engkau Yang Maha Mengabulkan segala doa,  Kami mohon, berilah Kami jalan menuju Kesembuhanmu, Kesembuhan yang tiada meninggalkan bekas, Wahai Dzat Yang Maha Penyembuh.
Yaa Allah kuatkan diri Kami, berilah Kami kesabaran untuk menerima semua yang terjadi pada diri Kami, Kami tahu bahwa semua itu terjadi akibat kesalahan yang Kami perbuat, akibat dari perbuatan  dari kebodohan diri sendiri, Kami tidak menjalankan perintah serta petunjuk-MU. Ampunilah kami dan Maafkanlah segala dosa-dosa dan kesalahan Kami.
"

Kami di Jauharsyifa iaitu sebuah pusat rawatan tradisional melayu ingin memperkenal kepada anda bagi menangani masaalah penyakit Hepatitis B , bengkak hati atau sakit kuning. Penyakit ini sebenarnya sudah lama bertapak tetapi penyelesaiannya boleh dikatakan agak tipis.
Setelah melalui pengalaman yang bertahun-tahun didalam bidang perubatan penawar kami berserah pada Allah semoga penawar yang kami hasilkan , agar dapat membantu anda yang mengalami masaalah tersebut.

Sebaiknya anda berusaha terlebih dahulu dengan rawatan  moden dan mendapat pengesahan bahawa anda sememangnya menhidap penyakit Hepatitis B , bengkak hati atau sakit kuning  maka apalah kiranya anda datang dan berhubung dengan kami untuk mendapat penawarnya.


Bagaimanakah seseorang itu tahu bahawa dia telah dijangkiti Hepatitis B?
Anda akan mengalami tanda-tanda penyakit ini dalam masa 45-160 hari dari hari anda mula dijangkiti. Jika dijangkiti, orang dewasa adalah lebih cenderung untuk mengalami tanda-tanda dan gejala penyakit ini jika berbanding dengan kanak-kanak. Tanda-tanda awal dijangkiti Hepatitis B adalah :

Pembawa virus hepatitis B yang kronik adalah berisiko tinggi untuk mengalami komplikasi seperti berikut:

Adakah jangkitan Hepatitis B boleh dirawat?
Terapi ini sering menjadi alternatif akhir apabila terapi konvensional tidak dapat dilakukan kerana berbagai alasan baik secara rawatan moden, kerohanian maupun sosial ekonomi pesakit hepatitis kronik. Terapi terutama ditujukan untuk memperkuat tubuh penderita dalam melawan penyakit dan meningkatkan kualiti kehidupan.
Dalam terapi Hepatitis B keupayakan memperkuatkan tubuh pesakit agar keseimbangan terjadi dan penyebab penyakit  menjadi tidak optimal, proses kesembuhan diupayakan berlangsung lebih cepat dari penyebaran penyakit tersebut.
Dilakukan dengan terapi hingga ketingkat sel dan hambatan pembuluh darah Terapi biologi dikembangkan kerana pesakit mempunyai masaalah yang komplek, seperti gangguan daya tahan tubuh, mengeletar, penurunan fungsi utama tubuh seperti makan, tidur, bernafas, bergerak, buang air dan fungsi seksual serta stress .
Semua gangguan di atas semakin menimbulkan ketidak seimbangan dan menurunkan kondisi penderita, pengobatan biologi dan terapi pengaliran enerji positif terutama ditujukan untuk mengurangi masaalah ketidak-seimbangan diatas. paduan kedua model terapi ini diharapkan saling menunjang dan meningkatkan kualiti terapi untuk menyembuhkan penyakit Hepatitis B
Terapi JauharSyifa' pertama sekali mengimbangkan kembali metabolisme, dan melancarkan aliran darah, kemudian berbagai organ dalaman seperti jantung, otak, paru-paru, hati, buah pinggan dll. diaktifkan, ditingkatkan unjuk kerjanya hingga normal kembali, daya kekebalan tubuh ( Anti-body) diaktifkan atau di optimalkan.
Rawatan penawar Jauhar syifa insya'Allah dapat ;

Demikianlah secara umum berbagai penyakit kronik seperti penyakit. Hepatitis B mampu diatasi, sembuh dan akan kembali sihat.
Pesakit akan dapat merasakan bahwa tubuhnya telah beransur sihat kembali dan boleh melakukan berbagai aktiviti seperti biasa.
Keberhasilan pengobatan didukung oleh penelitian dan pengalaman mengobati selama puluhan tahun dengan penerapan berbagai metode pengobatan yang terbukti efektif.
Terapi JauharSyifa' telah menyembuhkan dan menyelamatkan banyak pesakit Hepatitis B yang awalnya datang tanpa harapan, dengan berbagai cara serta metode yang mana salah satunya akan sesuai untuk peyembuhan Anda.
Insyaallah,

Selamat mencuba.

» Penawar bagi Hepatitis B , Bengkak Hati atau Sakit Kuning.