Tel: +6 03 5634 9547
Tel | SMS | Whatsapp: +6 016 6809 547
 

PENAWAR MUSTAJAB KHUSUS UNTUK PENYAKIT HEPATITIS B, BENGKAK HATI & SAKIT KUNING ...

Kami daripada Pusat Perubatan Tradisional Melayu Jauharsyifa iaitu sebuah pusat rawatan tradisional melayu ingin memperkenal kepada anda bagi menangani masaalah penyakit Hepatitis B, bengkak hati atau sakit kuning. Penyakit ini sebenarnya sudah lama bertapak tetapi penyelesaiannya boleh dikatakan agak tipis.

Setelah melalui pengalaman yang bertahun-tahun didalam bidang perubatan penawar kami berserah pada Allah semoga penawar yang kami hasilkan, agar dapat membantu anda yang mengalami masalah tersebut.

Sebaiknya anda berusaha terlebih dahulu dengan rawatan moden dan mendapat pengesahan bahawa anda sememangnya menhidap penyakit Hepatitis B , bengkak hati atau sakit kuning maka apalah kiranya anda datang dan berhubung dengan kami untuk mendapat penawarnya.

 

Terapi JauharSyifa merupakan Rangkuman dari Khazanah Pengobatan Para ilmuan melayu terdahulu dan dari pelbagai Kitab-kitab Rahsia Pengobatan para ulamak berdasarkan herba dan penawar yang selama puluhan tahun ini telah diuji dan disesuaikan hingga masa kini.
Inikah yang Anda inginkan? Sembuh dari Penyakit Kronik Hepatitis B yang Anda atau keluarga Anda derita? Kami sarankan untuk kebaikan Anda dan keluarga, Cubalah penawar dan Terapi JauharSyifa'.

"Yaa Allah, tuhan yang maha Pengasih dan Penyayang engkau Yang Maha Mengabulkan segala doa, Kami mohon, berilah Kami jalan menuju Kesembuhanmu, Kesembuhan yang tiada meninggalkan bekas, Wahai Dzat Yang Maha Penyembuh.
Yaa Allah kuatkan diri Kami, berilah Kami kesabaran untuk menerima semua yang terjadi pada diri Kami, Kami tahu bahwa semua itu terjadi akibat kesalahan yang Kami perbuat, akibat dari perbuatan dari kebodohan diri sendiri, Kami tidak menjalankan perintah serta petunjuk-MU. Ampunilah kami dan Maafkanlah segala dosa-dosa dan kesalahan Kami."

Bagaimanakah seseorang itu tahu bahawa dia telah dijangkiti Hepatitis B?
Anda akan mengalami tanda-tanda penyakit ini dalam masa 45-160 hari dari hari anda mula dijangkiti. Jika dijangkiti, orang dewasa adalah lebih cenderung untuk mengalami tanda-tanda dan gejala penyakit ini jika berbanding dengan kanak-kanak.
Tanda-tanda awal dijangkiti Hepatitis B adalah :

++ Penat
++ Sakit kuning
++ Gatal-gatal
++ Hilang selera makan
++ Hilang berat badan
++ Sakit perut
++ Sakit-sakit sendi

Pembawa virus hepatitis B yang kronik adalah berisiko tinggi untuk mengalami komplikasi seperti berikut:

++ Bengkak hati yang kronik
++ Kegagalan hati fungsi
++ Barah hati
++ Terdapat batu pada hempedu.

Adakah jangkitan Hepatitis B boleh dirawat?
Terapi ini sering menjadi alternatif akhir apabila terapi konvensional tidak dapat dilakukan kerana berbagai alasan baik secara rawatan moden, kerohanian maupun sosial ekonomi pesakit hepatitis kronik. Terapi terutama ditujukan untuk memperkuat tubuh penderita dalam melawan penyakit dan meningkatkan kualiti kehidupan.
Dalam terapi Hepatitis B keupayakan memperkuatkan tubuh pesakit agar keseimbangan terjadi dan penyebab penyakit menjadi tidak optimal, proses kesembuhan diupayakan berlangsung lebih cepat dari penyebaran penyakit tersebut.
Dilakukan dengan terapi hingga ketingkat sel dan hambatan pembuluh darah Terapi biologi dikembangkan kerana pesakit mempunyai masaalah yang komplek, seperti gangguan daya tahan tubuh, mengeletar, penurunan fungsi utama tubuh seperti makan, tidur, bernafas, bergerak, buang air dan fungsi seksual serta stress .
Semua gangguan di atas semakin menimbulkan ketidak seimbangan dan menurunkan kondisi penderita, pengobatan biologi dan terapi pengaliran enerji positif terutama ditujukan untuk mengurangi masaalah ketidak-seimbangan diatas. paduan kedua model terapi ini diharapkan saling menunjang dan meningkatkan kualiti terapi untuk menyembuhkan penyakit Hepatitis B
Terapi JauharSyifa' pertama sekali mengimbangkan kembali metabolisme, dan melancarkan aliran darah, kemudian berbagai organ dalaman seperti jantung, otak, paru-paru, hati, buah pinggan dll. diaktifkan, ditingkatkan unjuk kerjanya hingga normal kembali, daya kekebalan tubuh ( Anti-body) diaktifkan atau di optimalkan.
Rawatan penawar Jauhar syifa insya'Allah dapat ;

++ Menghilangkan / meneutralkan racun (anti toxic).
++ Menghilangkan radang / bengkak hati
++ Menghilangkan rasa sakit
++ Menghilangkan demam / menurunkan suhu tubuh
++ Membersihkan darah
++ Meningkatkan daya tahan tubuh
++ Menghentikan dan menhancurkan batu pada hempedu
++ Menghilangkan kekuningan pada pesakit
++ Memperkuat serta memperbaiki kerosakan organ dalaman

Demikianlah secara umum berbagai penyakit kronik seperti penyakit. Hepatitis B mampu diatasi, sembuh dan akan kembali sihat.
Pesakit akan dapat merasakan bahawa tubuhnya telah beransur sihat kembali dan boleh melakukan pelbagai aktiviti seperti biasa.
Keberhasilan pengubatan didukung oleh penelitian dan pengalaman mengubati selama puluhan tahun dengan penerapan pelbagai metode pengubatan yang terbukti efektif.
Penawar Mustajab JauharSyifa' telah menyembuhkan dan menyelamatkan banyak pesakit Hepatitis B yang awalnya datang tanpa harapan, dengan berbagai cara serta metode yang mana salah satunya akan sesuai untuk peyembuhan Anda.
Insha'Allah,

Selamat mencuba!!!

 

 

________________________________________________________________________________________________________________________________

BERINGATLAH ...

Usah biarkan kemelaratan serta kemudaratan menemani hidup anda, berusaha untuk memperbaiki kehidupan anda dan berhijrahlah kepada satu tahap kehidupan yang lebih bermakna. Anda hanya perlu datang ke Jauharsyifa, dan hasilnya akan anda perolehi semuanya akan berlaku dengan kehendak dan izin Allah yang Maha Berkuasa dan Maha Bijaksana.